Hvad vil vi lære?
Qigong øvelser er gavnlige på mange måder – de udvikler bl.a. balance, koordination, fleksibilitet, styrke og afslapning. Og fordi bevægelserne generelt er så blide og lette at udføre, kan de læres af folk i alle aldre. På dette forårs-kursus vil vi lære afslappende og let Shibashi Qigong. Vi vil også lære nogle akupressurpunkter, samt nogle afslapningsteknikker.
Vi skal også lære Yang-stil Tai Chi, og jeg vil lære dig en dejlig kort form med 5 bevægelser.

Din lærer: Stacy Müller
Jeg har trænet Tai Chi og Qigong i mere end 27 år i Schweiz, og er uddannet som Tai Chi lærer samt som en Qigong-lærer af den schweiziske Tai Chi og Qigong-forening SGQT. Jeg har fem års erfaring med at bruge disse metoder som terapi på en rehabiliteringsklinik samt yderligere 17 års erfaring med at undervise i disse metoder i sportsgrupper, i workshops, i privatundervisning og i virksomheder.
Jeg taler engelsk, tysk og lidt dansk. Jeg vil undervise på en blanding af alle tre sprog 🙂 … men hovedsageligt på engelsk. (Der vil blive leveret danske oversættelser af de vigtigste temaer).

Efterårs Qigong Kursus Mandage, kl. 16.30 – 18.00
Beliggenhed: Ærøskøbing Friskole

(timerne varer 75-90 minutter og indeholder små pauser samt nogle øvelser i siddende stilling)

Kursusdatoer:
Ti lektioner:
Jan 8/15/22/29
— (2 ugers pause, Stacy i Schweiz)
Feb 19/26
Mar 4/11/18
— (2 ugers pause, Påskeferie)
Apr 8


De første to lektioner er gratis! Så kom og prøv gruppen, og hvis du ønsker at fortsætte, så betaler du 800 kr. for de næste 8 lektioner. (Betalende medlemmer får adgang til videoer og yderligere dokumenter, så du har en reference til at træne derhjemme).

Indskrift: Skriv venligst til Stacy Müller på info@goldmountain.ch