Hvad vil vi lære?
Qigong- og Tai Chi øvelser er gavnlige på mange måder – de udvikler bl.a. balance, koordination, fleksibilitet, styrke og afslapning. Og fordi bevægelserne generelt er så blide og lette at udføre, kan de læres af folk i alle aldre. På dette forårkursus vil vi lære afslappende og let Shibashi Qigong, Blære/Nyrer-Qigong øvelser i de kolde måneder (som hjælper med at løsne lænden), Lever/Galdeblære-Qigong i de varmere måneder (som opbygger energi) samt lidt akupressur, enkle Tai Chi øvelser og meditationsteknikker.

Din lærer: Stacy Müller
Jeg har trænet Tai Chi og Qigong i mere end 25 år i Schweiz, og er uddannet som Tai Chi lærer samt som en Qigong-lærer af den schweiziske Tai Chi og Qigong-forening SGQT. Jeg har fem års erfaring med at bruge disse metoder som terapi på en rehabiliteringsklinik samt yderligere 15 års erfaring med at undervise i disse metoder i sportsgrupper, i workshops,  i privatundervisning og i virksomheder.
Jeg er lige flyttet til Ærø for et par måneder siden og er i gang med at lære dansk. Kurset vil primært blive undervist på engelsk. (Der vil blive leveret danske oversættelser af de vigtigste temaer).

Forår Qigong Kursus Mandage, kl. 16.30 – 18.00
Beliggenhed: Ærøskøbing Friskole

(timerne varer 75 minutter og indeholder små pauser samt nogle øvelser i siddende stilling)

Kursusdatoer:
20.2. & 27.2. – 2 gratis prøvetimer (kom og prøv! ingen omkostninger…)
13.3. – 19.6. – 12 lektioner (ingen kurser den 8.3., påskemandag, 8.5. og pinsemandag)

Pris: DKK 1200.- for 12 lektioner
Indskrift: Skriv venligst til Stacy Müller på info@goldmountain.ch